Tietosuojaseloste

Koppert Biological Systems (Koppert) kunnioittaa yksityisyydensuojaasi ja käsittelee henkilötietojasi yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimusten mukaisesti. Tämä tietosuojaseloste koskee sinua, jos vierailet tällä sivustolla tai olet yhtiömme asiakas, toimittaja, tuleva työntekijä tai muuten liikesuhteessa meihin. Koppert varmistaa, että antamiasi henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti. Käsittelemme henkilötietoja, jotta voimme tehdä ja toimeenpanna mm. kaupallisiin palveluihin liittyviä sopimuksia ja hallinnoida liikesuhteita. Tähän sisältyvät myös asiakaskuntamme kasvattamiseen tähtäävät toimet.

Mitä tietoja keräämme ja miksi?

Sivustovierailut ja analytiikka

Kun käyt verkkosivustollamme, selaimesi lähettää tiettyjä tietoja WWW-palvelimellemme. Nämä tiedot auttavat meitä tarjoamaan sivustolla juuri oikeita tietoja sinua varten. Tähän tarkoitukseen keräämme seuraavat tiedot:

  • IP-osoite
  • Käyttäjätunnus
  • Vierailun päivämäärä ja kellonaika
  • Aikavyöhyke suhteessa Greenwichin aikaan (GMT)
  • Palvelupyynnön sisältö (tietty sivusto)     
  • Pyynnön toteutuksen tilatieto / HTTP-tilakoodi
  • Siirretyn datan määrä
  • Sivusto, jolta pyyntö tuli
  • Selain, kieliasetukset, selaimen versio ja käyttöjärjestelmä.

Näitä tietoja käytetään vierailijan sivustoon liittyvän toiminnan ja klikkausten analysoitiin. Voimme käyttää niitä myös sivuston optimointiin. Näitä tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Seuraamme sivuston käyttöä Google Analytics -työkalun avulla. Näin kootut tiedot, mm. tietokoneesi IP-osoite, lähetetään Googlelle säilytettäviksi Yhdysvalloissa sijaitseville palvelimille. Google käyttää Google Analyticsin välittämiä tietoja sivustomme käyttötapojen seurantaan ja laatii meille sivustoa koskevia raportteja sekä tarjoaa mainostajille kampanjoiden tehokkuuteen liittyviä tietoja. Google saattaa myös siirtää näitä tietoja kolmansille osapuolille, jos laki niin velvoittaa tai jos nämä kolmannet osapuolet käsittelevät tietoja Googlen puolesta. Koppert Biological Systems ei voi vaikuttaa tähän millään tavoin.

Profilointi
Linkitämme Google Analyticsin keräämät tiedot ja sinun antamasi henkilötiedot toisiinsa erikoistuneen ulkoisen ohjelmiston avulla. Nämä tiedot kerätään selkeään profiiliin. Profiilista näemme kaikki kultakin sivustovierailijalta kerätyt henkilötiedot sekä aikajanan, josta käy ilmi, millä sivuilla vierailija on käynyt ja mitä hän on kullakin sivulla tehnyt. Keräämällä nämä tiedot pystymme erottamaan sivustovierailijoiden joukosta potentiaalisia asiakkaita ja segmentoimaan heidät haluamallamme tavalla.

Uutiskirjeet
Voit tilata uutiskirjeemme sivustoltamme. Jos annat meille suostumuksesi, rekisteröimme antamasi sähköpostiosoitteen ja käytämme sitä uutiskirjeen lähettämiseen. Jotta voimme lähettää räätälöityjä uutiskirjeitä, pyydämme sinulta seuraavat tiedot:

  • Etu- ja sukunimi
  • Yrityksen nimi
  • Sukupuoli
  • Maa
  • Sähköpostiosoite
  • Sinua kiinnostavat viljelykasviryhmät

Käsittelemme henkilötietojasi huolellisesti ja luottamuksellisesti. Jos olet uutiskirjeemme tilaaja ja haluat muuttaa henkilötietojasi tai lopettaa uutiskirjeen tilauksen, voit napsauttaa uutiskirjeessä olevaa vastaavaa linkkiä. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen info(at)koppert.nl ja osoittaa pyyntösi markkinointiosastolle. Osoitteita ei luovuteta, myydä, vuokrata tai muulla tavoin anneta kolmansien osapuolten käyttöön. Kaikki sähköpostikampanjat toteutetaan teknologialla, joka varmistaa, ettei kukaan vastaanottaja näe muiden vastaanottajien tietoja.

Voit peruuttaa suostumuksesi uutiskirjeen vastaanottamiseen, jolloin sen lähettäminen lopetetaan. Jos haluat peruuttaa uutiskirjeen, klikkaa peruutuslinkkiä, joka sisältyy jokaiseen uutiskirjeeseen.

Yhteydenottolomakkeet
Voit ottaa meihin yhteyttä sivustomme yhteydenottolomakkeiden avulla. Pyydämme sinulta seuraavat tiedot:

  • Etu- ja sukunimi
  • Yrityksen nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Sinua kiinnostavat viljelykasvit
  • Puhelinnumero

Keräämme, käsittelemme ja käytämme yhteydenottolomakkeella antamiasi tietoja pyyntösi toteuttamiseen. Sen lisäksi osa näistä tiedoista linkitetään tietoihin sivustolla tekemistäsi hauista ja klikkauksista. Keräämällä nämä tiedot pystymme erottamaan sivustovierailijoiden joukosta potentiaalisia asiakkaita ja segmentoimaan heidät haluamallamme tavalla.

Sivustolla olevat ulkoiset palvelut ja sisällöt
Sivustollamme saattaa olla siirtymislinkkejä (esim. hyperlinkki, banneri tai painike) ulkoisille sivustoille, jotka liittyvät johonkin sivustomme aiheeseen. Se ei välttämättä tarkoita, että Koppert olisi mitenkään yhteydessä noihin ulkoisiin sivustoihin tai niiden omistajiin. Emme ole vastuussa siitä, noudattavatko nuo kolmannet osapuolet tietosuojalainsäädäntöä.

Saat lisätietoja siitä, kuinka ulkopuoliset tahot, joiden palveluita ja/tai sisältöjä hyödynnämme ja jotka ovat vastuussa tietojesi suojaamisesta, keräävät ja käsittelevät tietojasi lukemalla kyseisten tahojen tietosuojaselosteet:

Hallinto, verkkokauppa ja taloushallinto
Koppert hallinnoi ja käsittelee henkilötietoja, jotka ovat tarpeen myynnin, hankintojen, konsultoinnin, tilausten, toimitusten, laskutuksen, verkkokaupan, taloushallinnon ja muiden palveluiden suorittamiseen:

  • Nimi
  • Puhelinnumero
  • Faksinumero
  • Sähköpostiosoite
  • Yrityksen osoite
  • Henkilökohtainen puhelinnumero
  • Sähköpostiosoite
  • Yhteyshenkilöiden tehtävänimikkeet
  • Asiakasnumerot
  • Sijainti ja postiosoite
  • Kauppakamarinumero
  • ALV-tunnus
  • Pankkitilin numero
  • Verkkosivusto ja muita yritystietoja
  • Tilaustiedot
  • Sähköpostiviestit

Oikeudellisten ja sisäisten asioiden hallinnointi
Koppert käsittelee sopimusten ja immateriaalioikeuksien hallintaa, erimielisyyksien ratkaisua sekä reklamaatioiden tai oikeuskäsittelyjen hallinnointia varten seuraavia henkilötietotyyppejä:

  • Nimi
  • Osoite
  • Tehtävä
  • Syntymäaika
  • Syntymäpaikka
  • Kauppakamarinumero

Markkinointi ja viestintä
Koppert kerää, tallentaa ja käsittelee liikekumppanien ja asiakkaiden hankintaa sekä asiakassuhteiden hallintaa varten seuraavia henkilötietotyyppejä:

  • Etunimi
  • Sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Yrityksen nimi
  • Asiakkaiden ja yhteyshenkilöiden kuvat

Rekrytointi
Koppert kerää, tallentaa ja käsittelee henkilötietoja rekrytointiin liittyen. Tässä yhteydessä voidaan käsitellä seuraavia henkilötietotyyppejä:

  • Etunimi
  • Sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Asuinpaikka
  • CV
  • Motivaatio

Käsittelyn oikeusperusteet

Käsittelemme tietojasi seuraavien oikeusperusteiden pohjalta:

  • rekisteröidyn henkilön antama suostumus
  • käsittely on tarpeen rekisterinpitäjän lakisääteisen velvoitteen noudattamiseksi
  • käsittely on tarpeen sopimuksen täytäntöön panemiseksi
  • käsittely on tarpeen oikeutettujen etujen toteuttamiseksi.
    • Oikeutetun edun peruste: Käsittely on tarpeen normaalin liiketoiminnan harjoittamiseksi ja asiakassuhteen ylläpitämiseksi.

Evästeet

Käytämme sivustollamme evästeitä. Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka selain tallentaa tietokoneellesi, kun käyt sivustolla. Evästeiden tärkein tehtävä on erottaa käyttäjät toisistaan. Selaimesi lähettää tallennetut tiedot meille, kun seuraavan kerran tulet sivustollemme.

Millaisia evästeitä käytämme?

Käytämme erilaisia evästetyyppejä. Voit lukea niistä lisää evästeselosteestamme.

Toimintoevästeet / välttämättömät evästeet
Toimintoevästeet varmistavat sivustomme asianmukaisen toiminnan. Niihin sisältyy mm. selaimesi tallentamat asetukset, joiden perusteella sivusto näkyy ruudulla toivotulla tavalla.

Analyysievästeet / ei-välttämättömät evästeet
Keräämme kolmannen osapuolen analyysievästeiden avulla tilastotietoja siitä, kuinka sivustoamme käytetään. Siten voimme optimoida sivustoamme ja parantaa sen käyttökokemusta.

Käyttäjän suostumus
Käytämme ei-välttämättömiä evästeitä vain, jos olemme saaneet sinulta suostumuksen siihen. Kun tulet sivustollemme ensimmäistä kertaa, näkyviin tulee ilmoitus, jossa sinulta pyydetään suostumus ei-välttämättömien evästeiden käyttöön. Jos olet antanut suostumuksesi, tallennamme tietokoneellesi evästeen, eikä ilmoitusta enää tule niin kauan kuin tuo eväste on aktiivinen. Kun eväste vanhenee tai jos poistat sen, seuraavalla vierailullasi näkyviin tulee taas ilmoitus, ja suostumusta pyydetään sinulta uudestaan.

Tietojen käsittely kolmansien osapuolten toimesta

Käytämme toisinaan ulkoisia palveluntarjoajia tietojesi käsittelyyn. Valitsemme tällaiset palvelutarjoajat huolellisesti. Henkilötietojen käsittelysopimustemme puitteissa niillä on oikeus käsitellä henkilötietoja ainoastaan Koppertin puolesta ja meidän ohjeidemme mukaisesti.

Kuinka kauan henkilötietoja säilytetään?

Koppert ei tallenna henkilötietojasi pidemmäksi aikaa kuin on tarpeen käsittelyn tarkoituksiin oikeutetun edun näkökulmasta ja lainsäädännössä määritettyjen säilytysaikojen vuoksi.

Missä henkilötietoja säilytetään?

Tietosi säilytettään Saksassa asiantuntevien palveluntarjoajiemme turvallisissa datakeskuksissa. Käytämme Google Analytics -työkalua. Google siirtää tämän palvelun tiedot Yhdysvalloissa sijaitseville palvelimilleen.

Kuinka henkilötietojen tietoturva varmistetaan?

Henkilötietojesi tietoturva on meille hyvin tärkeää. Olemme toteuttaneet asianmukaiset tekniset ja organisatoriset toimenpiteet henkilötietojesi suojaamiseksi katoamiselta ja kaikenlaiselta luvattomalta käytöltä. Henkilötietoja käsitteleviltä työntekijöiltämme edellytetään luottamuksellisuutta tietojen suhteen, ja heidän on noudatettava tätä velvoitetta.

Henkilötiedot salataan turvallisuussyistä kryptografisesti; selaimesi kautta kulkevassa tietoliikenteessä käytämme SSL-salausta (Secure Sockets Layer). Tämän huomaa lukkosymbolista, joka näkyy selaimessa, kun SSL-yhteys on käytössä.

Sinun oikeutesi

Yleinen tietosuoja-asetus määrittää kaikille rekisteröidyille henkilöille kuuluvat oikeudet. Pyrimme auttamaan parhaamme mukaan, kun joku haluaa käyttää näitä oikeuksiaan. Haluatko antaa meille palautetta? Kerro siitä meille. Jos haluat käyttää jotakin näistä oikeuksistasi, ota meihin yhteyttä osoitteella privacy(at)koppert.com.

  • Oikeus saada tietoa henkilötietojen käsittelystä ja oikeus saada pääsy tietoihin: Sinulla on tietenkin oikeus saada tietää, mitä sinua koskevia henkilötietoja käsittelemme. Voimme kertoa tarkemmin, mitä teemme ja miksi niin teemme.
  • Oikeus oikaista tietoja: Jos katsot, että meillä olevissa tiedoissasi on virheitä, voit pyytää meitä oikaisemaan ne.
  • Oikeus poistaa tiedot: Voit pyytää meitä poistamaan itseäsi koskevat tiedot. Tällöin saatamme kuitenkin joutua käsittelemään tietojasi muihin tarkoituksiin, kuten hallinnollisiin tarkoituksiin tai tietokantatietojen toisintojen poistamiseen.
  • Oikeus rajoittaa tietojen käsittelyä: Jos epäilet, että käsittelemme tietojasi lainvastaisesti tai väärin, voit pyytää meitä rajoittamaan tietojesi käsittelyä.
  • Oikeus vastustaa tietojen käsittelyä: Voit pyytää meitä rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä. Jos kiellät meitä lähettämästä markkinointiviestintää, lopetamme tietojesi käsittelyn tällaisiin tarkoituksiin mahdollisimman pian.
  • Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen: Yleinen tietosuoja-asetus toi rekisteröidyille mukanaan uuden oikeuden, eli sinulla on oikeus siirtää tietosi toiseen järjestelmään. Jos haluat käyttää tätä oikeuttasi, ota meihin yhteyttä.
  • Oikeus peruuttaa suostumus: Voit peruuttaa suostumuksesi esim. sähköpostiviestien vastaanottamiseen. Jos haluat peruuttaa suostumuksesi johonkin muuhun käsittelyyn, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.
  • Sinulla on koska tahansa oikeus tehdä valitus paikalliselle tietosuojaviranomaiselle (Suomessa tietosuojavaltuutettu).

Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää tietosuojasta, ota meihin yhteyttä joko sivuston yhteydenottolomakkeella tai suoraan osoitteeseen privacy(at)koppert.com.

Osoite: Koppert Biological Systems
Postbus 155
2650 AD Berkel en Rodenrijs
The Netherlands
Puh. +31 (0) 10 514 0444

Muutokset tietosuojaselosteeseen

Saatamme aika ajoin päivittää tietosuojaselostettamme. Tietosuojaselosteen päivitykset julkaistaan sivustollamme. Kaikki muutokset tulevat voimaan heti, kun ne on julkaistu sivustollamme. Suosittelemme siksi, että vierailet sivustollamme säännöllisesti, jotta saat tiedon mahdollisista päivityksistä.

Päivitetty viimeksi: 8. marraskuuta 2018

Tilaa uutiskirjeemme

Saat viljelykasvejasi koskevat tuoreimmat uutiset ja tiedot suoraan sähköpostiisi

Vieritä alkuun